De ultieme relax dag beleven? Ga daarvoor naar de nieuwste (en mooiste) Cafe Del Mar. Deze zit namelijk gewoon hier op Malta! Mocht je het nog niet weten, Cafe Del Mar is een begrip. Ooit begonnen met een vestiging op het (andere) party eiland Ibiza, inmiddels zit het op een aantal locaties verspreid over de wereld. En sinds twee jaar dus ook op Malta.

Afgelopen weekend ben ik er voor de zoveelste keer geweest. En ik krijg maar geen genoeg van deze super chille en hippe plek! De aankleding van deze beach club is van een ander (lees; hoger) niveau. Ik kom natuurlijk om lekker te zonnen. Dat zonnen doe je met de fijnste Deep House beats op de achtergrond, naast een geweldig mooi Infinity zwembad, met een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee en in de verte de eilanden Gozo en Comino. Dit alles terwijl je de lekkerste cocktails kunt bestellen vanaf je luxe, comfortable zonnebed!
Er zit uiteraard ook een restaurant bij. Het eten bij Cafe Del Mar is erg lekker en verassend betaalbaar. Je maaltijd liggend op je luxe bedje opeten kan, maar de kaart is dan wel iets beperkter.

Het water in het zwembad is heerlijk verfrissend en toch niet te koud. Precies goed om tussendoor even lekker af te koelen. Het grootste pluspunt van dit zwembad is ongetwijfeld het uitzicht. Want wow, wat is het mooi! Je staart rustig uren voor je uit met je cocktail in je hand en een glimlach op je face. Kom maar op met die volgende cocktail!

Zorg dat je niet weggaat voordat de zon onder is. Dit is namelijk een van de mooiste plekken op Malta om de zon onder te zien gaan.
Wees niet getreurt, want zelfs na de zonsondergang hoef je nog lang niet naar huis. Met name in de zomermaanden gaan ’s avonds namelijk de voetjes van de grond. Van woensdag t/m zondagavond vindt je hier de vetste pool parties en treden er bekende dj’s op.

Ben je al onderweg?