Reviews

Mijn Malta Stage

Super geregeld!

Het akkoord voor een zomerstage op Malta voor mijn zoon kwam pas op het allerlaatste moment. Op afstand een geschikte woonplek vinden bleek niet eenvoudig: je kent de lokale woonmarkt niet, weet niet in welke buurt je wel/niet moet zitten en welke instantie je wel/niet kunt vertrouwen. Toen ik online de site van Yvo Hesselman tegenkwam heb ik meteen contact gelegd. Yvo reageerde snel; en dat doet hij altijd is onze ervaring! Hij is eenvoudig te bereiken via Whatsapp, email en mobiel; kent de lokale markt en buurten heel goed. Het was snel geregeld en dat gaf enorm veel rust!! Yvo heeft het hele proces begeleid, en het was gelukkig niet nodig om vooraf naar Malta af te reizen. Tijdens de stage hebben we, naast prettig contact met de eigenaar, ook altijd Yvo makkelijk kunnen bereiken voor praktische zaken zoals internet/tv-aansluiting etc. Kortom: Yvo is zeker het overwegen waard als je een stage gaat doen op het mooie warme Malta.

Anthon van Dijk

Flexibel en makkelijk

Ik ben voor stage 14 weken naar Malta gegaan, waar ik een hele leuke tijd heb gehad. Er is veel te doen in Malta voor studenten, zoals: mooie stranden, leuke dorpjes, boottochten en natuurlijk het uitgaan. Via Yvo heb ik een appartement kunnen regelen, helaas kwam ik na een week erachter dat het niet goed te reizen was naar mijn stage. Ik heb Yvo hierover gebeld en nog dezelfde dag heeft hij een ander appartement, op een gunstigere locatie, voor mij kunnen regelen. Ik heb een hele leuke tijd gehad en dit komt mede doordat Yvo snel heeft gehandeld toen ik een andere kamer nodig had.

Eric

Betrouwbaar, kwaliteit en persoonlijke aandacht

Yvo is een zeer betrouwbare makelaar mijn ervaring met hem is dat hij ons zeer goed op de hoogte bracht van alle ontwikkelingen omtrent de woning. Hij was snel met zijn voorstellen voor een appartement. Wat hij belooft en zegt komt hij na! Daarnaast vroeg hij meerdere malen hoe het ging met ons en of alles in orde was. Dit gaf mij een zeer fijn en vertrouwd gevoel. Hij is zeer aan te raden omdat, hij goed weet met wie hij je in contact zal brengen en wat hij je zal laten zien is zeker van goede kwaliteit!

Carmen Arens

Betrouwbaar, flexibel en denkt met je mee

Yvo heeft zijn uiterste best gedaan om op korte termijn geschikte en betaalbare huisvesting te vinden voor mijn zoon die ruim 2 maanden stage liep in Sliema. Geen moeite was Yvo teveel en het contact , via whatsapp, was snel, duidelijk en aangenaam. Mijn zoon heeft een fijn verblijf gehad. Aanrader!

Patricia

Betrouwbaar en altijd beschikbaar

Wij zijn 4 maanden naar Malta geweest voor stage. We hebben een hele leuke en leerzame tijd gehad. Via Yvo hebben we een appartement kunnen regelen. We hadden van te voren aangegeven wat we graag wilde. Dat hebben we dan ook in ons appartement gekregen. Tijdens onze stage op Malta hebben we altijd Yvo kunnen bereiken als er iets was of als we iets wilde weten.

Emma & Simone

Mijn Malta, Mijn woning

Ik ben 4 maanden naar Malta geweest, hierbij had ik Yvo ingeschakeld als makelaar. Ik was laat met het regelen van mijn stage en had dus gedacht dat ik in een matige woning zou komen, hier had ik me dus ook al op voorbereid. Yvo heeft ontzettend zijn best gedaan om mij in een super fijn en warm gastgezin te plaatsen met nog een Nederlands meisje. Ik heb me oprecht 4 maanden lang thuis gevoeld en heb geen enkele klachten gehad. Yvo heeft regelmatig contact gezocht om te vragen hoe het ging en of alles naar wens was. Ik kan Yvo aan iedereen aanraden ! Nogmaals bedankt voor de fijne woning !

Pleun Huijers

Een aanrader!

Alles geregeld behalve een verblijf. Voor 16 weken met zijn 3en naar Malta maar we hebben wel onderdak nodig, het liefst een appartement voor ons alleen en ieder een eigen kamer. Dat was voor Yvo geen probleem. Gelijk toen ik op de website kwam een mail gestuurd naar Yvo met onze situatie en wat hij voor ons kan betekenen. Diezelfde avond nog een reactie gehad en gelijk een datum geprikt voor een Skype gesprek. Tijdens het Skype gesprek allerlei algemene informatie gekregen van Yvo en hebben we onze wensen kunnen delen. Hij ging voor een appartement zoeken met 3 slaapkamers en voor rond 1200,- euro. Week later kregen we een appje en allerlei foto’s doorgestuurd van een appartement. Wij waren erg te spreken over het appartement en daar hebben wij onze stage periode de afgelopen 16 weken ook doorgebracht. Vriendelijk opgewacht bij het appartement en als we Yvo nodig hadden op Malta was hij er ook altijd! Een aanrader!

Keone

Een aanrader!

Wij hebben 5 maanden stage gelopen in een hotel op Malta. Hierbij hadden wij Yvo ingeschakeld voor een appartement. Hij ging meteen aan de slag en hij kwam al gauw met een heel goed appartement. Alles ging netjes en betrouwbaar, en de communicatie was top! Voor iedereen die in Malta wil wonen is dit echt een aanrader!

Leanne & Luca

Super ervaring!

Voorafgaand aan mijn stage in Malta heb ik Yvo benaderd om mij te helpen bij het zoeken naar huisvesting. Aangezien ik totaal geen verstand heb van deze zaken en het eiland was deze hulp dus ideaal!
Het contact met Yvo is altijd heel makkelijk en hij zorgt er altijd voor dat je tevreden bent. Tijdens mijn verblijf vroeg Yvo ook geregeld of alles naar wens is en doet hij er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Kortom een super ervaring die ik iedereen kan aanraden!

Eefje Vermey

in 1 woord geweldig

Ik kwam 6 maanden in Malta stage lopen. ik had een bericht gepost op Facebook dat ik op zoek was naar een appartement. binnen een paar uur reageerde Yvo en 2 dagen later had ik mijn huis contract getekend. het huis zelf was zeer netjes, schoon en een zeer lieve huisbaas (Suzanne). ze onthaalde met warm welkom en stond altijd voor me klaar. Ik kan niks anders zeggen dan dat alles uitstekend geregeld was. Ik zou zowel Yvo als Suzanne aanraden.

Twan Beurskens

Perfect!

Ik ben voor 5 maanden in Malta geweest. Omdat ik er nog nooit geweest was, had ik daar ook geen connecties tot het zoeken van een woonplek. Hiervoor had ik wat research gedaan, en kwam ik al snel bij Yvo terecht. We hadden een Skype-gesprek en Yvo heeft daarna een spiksplinternieuw appartement in elkaar gezet, en heb niks te klagen gehad. Waren er problemen? Binnen een paar dagen heeft Yvo er alles aan gedaan, om deze problemen op te lossen.

Kortom; AANRADER
*****

Rik Korevaar

stage malta

Ik ben Maurits en heb een 5 maand lange stage gedaan op Malta. Na mijn eerste paar weken op dit mooie eiland wou ik verhuizen omdat ik niet in een goed huis zat (zelf geregeld via Facebook).
Yvo heeft mij in een week tijd uit de brand geholpen en mij een prachtig appartement in Sliema aangeboden dat ik maar al te graag aan nam. hiernaast leverde hij een top service en checkte af en toe in of alles goed ging.
Ik zou zeggen het is een aanrader om via hem een kamer ter regelen.

Maurits Leunge

Erg goed bevallen!

Super goed geregeld en veel plezier gehad! Zou het zeker aanraden

M

Betrouwbaar, geïnteresseerd en altijd beschikbaar

16 weken liep ik stage op het mooie Malta. Een goede huisvesting is dan niet geheel onbelangrijk. Yvo kwam direct erg vertrouwelijk en eerlijk over op mij, mijn mening is na al deze tijd hierover niet veranderd. Yvo heeft mij aan de voor mij ideale kamer geholpen en is van begin af aan hier erg helder in geweest. Ik ben super geholpen aan mijn plekje. Ook tijdens mijn verblijf in Malta was Yvo altijd beschikbaar. Mocht ik nog een keer voor een langere tijd naar Malta gaan, dan klop ik zeker weer bij Yvo aan!

Kim van den Heuvel

Zeker een aanrader

Was voor 5 maanden in Malta vanwege mijn stage, heb mijn appartement via Yvo geregeld. Alles was super goed geregeld en eventuele vragen/problemen werden goed beantwoord/ opgelost. Zeker een aanrader!

Aashna

Stage

Ik ben met 2 andere klasgenoten in Maart voor 5 maanden naar Malta gegaan en hebben daar vooraf een appartement voor moeten zoeken. Gelukkig werden we geholpen door Yvo zodat we hier zelf geen zorgen over hoefde te maken wat ik erg prettig vond. Het land zelf vond ik in het begon nog wel even wennen maar alles went in de loop van de tijd. Vrijwel altijd lekker weer gehad en veel dingen bezocht met andere woorden 5 maanden om nooit meer te vergeten!

Sofie Kaptein

Een aanrader

Hele mooie en goede accomodatie en de hulp erom heen was erg fijn, we konden altijd bij u terecht. Alles verliep soepel en was snel geregeld, voor vragen konden we altijd terecht. Al met al top!

Indy

Betrouwbaar, zeker een aanrader

Ik ben voor 13 weken op stage geweest in Malta. Echt een onwijs leuke tijd gehad. Er is onwijs veel te doen en daarnaast zijn er ook heel veel Nederlandse jongeren op Malta. Daarnaast had Yvo een huis voor mij geregeld in Birkirkara. Ik verbleef bij 2 lokale mensen, echt super lieve mensen. Zij deden mijn was, maakten mijn kamer schoon en kookten voor mij als ik dat wilde. Naar mijn mening had ik geen betere plek kunnen krijgen. Het enige was dat mijn werk in St. Julians zat waardoor ik iedere dag ongeveer een uur met de bus moest reizen. Doordat ik alleen in de zomer stage liep waren er geen andere mogelijkheden beschikbaar. Het reizen was wel vervelend omdat de bussen op Malta nog al chaotisch zijn (door de zomerperiode was dit nog wat erger). Maar omdat ik zo blij was met het huis waar ik woonde, maakte dat alles goed.
Met al mijn vragen kon ik bij Yvo terecht. Hij was altijd bereikbaar via Whatsapp. Ook kreeg ik regelmatig tijdens mijn verblijf een appje of alles goed met mij ging. Echt een makelaar van goede kwaliteit! Zeker een aanrader!

Denise Ruigrok

Redder in nood!

Ik had voor mijn stage in Malta niks op afstand kunnen regelen, dus een airbnb geboekt. Na hele slechte ervaringen met mijn landlord daar ben ik via via met Yvo in contact gekomen. Yvo wist mij binnen een week in een super appartement te plaatsen bij een geweldige landlord, waarmee ik bij terugkomst in Malta zeker nog een biertje drink. Yvo staat altijd voor je klaar als je hem nodig hebt, als ik het over moest doen zou ik het niet anders doen!

Dennis

Precies wat we zochten

Dankzij Yvo hebben 3 vriendinnen en ik een ontzettend fijne plek gehad in Malta om 4 maanden te wonen. Middels een Skype gesprek werd het eerste contact gelegd waar we verwachtingen hebben uitgesproken.
Het contact met Yvo was gemakkelijk en efficiënt, afspraken werden nagekomen en er werd fijn met ons meegedacht in de zoektocht naar huisvesting.
Al snel werden er foto’s en informatie van een mogelijk geschikte huisvesting gestuurd en werden vragen beantwoord door Yvo wanneer wij die hadden.
Yvo heeft ons kunnen voorzien van belangrijke en praktische informatie. Ook de huisbaas die Yvo daarbij aanprees, Ivan, hebben wij ervaren als vriendelijk en zeer betrouwbaar.
Kort samengevat: een fijne en betrouwbare optie als het gaat om het vinden van huisvesting in Malta.

Fleur

Lawaaiige buren

Via Yvo een mooi appartement gekregen op 2 minuten lopen van onze stage in St Julians. Helaas konden we er niet goed in slapen vanwege buren die de hele tijd ruzie maakten en een schreeuwende baby. Yvo heeft wel zijn best gedaan om het op te lossen maar kwam als oplossing met een appartement op bijna een half uur reizen van onze stage. Hij gaf aan dat het in augustus erg moeilijk is om iets te vinden in hartje St Julians, iets dat we opzich natuurlijk wel kunnen begrijpen. Hij had wel een appartement dichtbij maar dan moesten we  €100 per maand meer betalen want die was duurder. Helaas konden we ons dat niet veroorloven en zijn we dus uiteindelijk toch maar in ons appartement gebleven. We hadden natuurlijk op een betere oplossing gehoopt maar snappen ook wel dat dit door de situatie (last minute in de zomer) moeilijk was voor Yvo. Verder hadden we kwa communicatie en begeleiding niks te klagen en zouden we ondanks onze ervaring Yvo zeker aanraden!

Daan en Jeroen

Betrouwbaar

Wij hebben 5 geweldige maanden in Malta gehad. Wij hadden door Yvo een heel leuk huis net buiten St Julians en alles was top geregeld! Het is een fijne en betrouwbare makelaar en staat dag en nacht voor je klaar!

jooske

Altijd bereid om advies te geven!

Mijn buitenland stage voor 9 weken waren geweldig. Mede ook dankzij Yvo, die op korte termijn een appartement kon regelen voor mij. Je betaald wat meer maar je hebt dan ook geen gezeur voor en achteraf. Yvo is altijd bereikbaar, je hoeft hem maar te appen en je krijgt een antwoord. Dankzij hem heb ik hele leuke plekjes op Malta ontdekt.
Dankjewel hiervoor Yvo.
Het was een top tijd!

Maud

Mijn stage in Malta

Heb 5 maanden stage gelopen in Malta. Yvo heeft mij geholpen met het zoeken van een appartement in St. Julian’s. Het appartement was 5 a 10 minuten afstand van mijn werk dus ik was heel blij ermee! Ik was heel blij met het appartement en met het contact die ik met Yvo en de verhuurster Stephanie heb gehad. Ze was er altijd heel snel bij als wij een probleem hadden om het op te lossen. Het enige nadeel was dat het best koud was in het huis gedurende de wintermaanden, maar voor de rest ben ik echt tevreden!
Bedankt voor alles!

Rayna Karamat Ali

Behulpzaam en betrouwbaar

Wij hebben 5 maanden stage gelopen op Malta bij een restauratie bedrijf. We vonden het erg lastig om huisvesting te vinden, dus hadden we Yvo gevraagd om ons te helpen. Hij had vrij snel een paar appartementen gevonden waar wij uit konden kiezen. Uiteindelijk hadden we echt een top appartement. Heel ruim en verzorgd, alles was er aanwezig. Contact met Yvo en de verhuurster Estelle was heel goed. Als we vragen hadden werd er heel snel gereageerd! Ze waren erg aardig en behulpzaam.

Myrthe, Loes en Sara

Persoonlijk, betrouwbaar en pure kwaliteit!

Voordat ik voor 4,5 maand naar Malta ging om stage te lopen heb ik zelf gezocht voor accommodaties, tot ik erachter kwam dat dit knap lastig kan zijn. Via via ben in contact gekomen met Yvo. Na een Skype gesprek over mijn wensen en behoeften ging hij op zoek naar een geschikte accommodatie voor mij, en na een week kreeg ik al bericht! Een gloednieuw studiootje op een hele mooie locatie. Vanaf het begin tot het eind staat Yvo voor je klaar om je te helpen met alles waar je tegenaan loopt. Contact kan gewoon via telefoon en je krijgt zeer vlot antwoord.

Een hele fijne ervaring gehad met Yvo en het is dan ook zeker een aanrader om je accommodatie bij hem te regelen!

Sietse Brand

Goed geregeld!

20 weken lang heb ik stage gelopen in Malta, daarbij heeft Yvo mij geholpen met het vinden van een woonruimte. Ik vond het erg fijn dat alles gewoon in het Nederlands verliep,,dit voelde erg vertrouwd aan. Yvo probeert je echt te helpen door een woning te vinden die bij je persoonlijkheid past. Mede door Yvo en de juiste woning heb ik een ontzettend leuke tijd op Malta gehad.

Kaylee van Laarhoven

Helemaal top

Heb een half jaar in Malta gezeten voor stage. Yvo heeft mij daarbij geholpen met het zoeken naar een woning. Alles is goed verlopen met het zoeken. Naast het zoeken is het ook fijn om een Nederlands contact persoon te hebben in Malta die hulp kan verlenen wanneer dat nodig is. Heb een ontzettend leuke tijd gehad!

Max van Rossum

Erg betrouwbaar en behulpzaam, goede communicatie

Ik moest 20 weken in Malta stage lopen en Yvo had me heel goed geholpen om een fijne woning te vinden. Erg goede communicatie tijdens en van te voren al waardoor het voor mij erg duidelijk was welke dingen ik moest regelen. Yvo vroeg wat mijn wensen waren en hij had ze eigenlijk allemaal waargemaakt. Hij was ook erg betrokken. Hij vroeg regelmatig of alles nog naar wens was, en wanneer ik een vraag had, reageerde hij vrij snel. De woning die hij had aangeboden was daadwerkelijk heel comfortabel. Ik raad het dus echt aan om bij hem te komen om een goede accomoditie te vinden.

Mats IJntema

Super makelaar

Yvo is echt een topper,
Wij gingen voor school buitenlandse stage doen op Malta voor een half jaar. Helaas had het niet zo mogen baten als we hadden gewild door het Corona virus. We mochten namelijk geen stage meer doen en werden naar huis gestuurd door school op onze 5 dag. Yvo heeft toen heel erg zijn best gedaan om ons niet de hele maand te laten betalen. Op het moment dat wij de huur wilden betalen. Kwam die naar ons toe om te vertellen dat hij de huur had betaald omdat wij al zo veel geld hadden verloren. Yvo was van begin tot eind goed betrokken bij ons en gaf ons heel veel informatie. Over o.a leuke tentjes en uitgaansgelegenheden.
Yvo ik wil u bedanken dat u zo veel voor ons heeft gedaan. Zonder U hadden wij het veel moeilijker gehad op Malta door Corona.

Liefs
Kyra❤️

Kyra delwel

Wat een Topper die Yvo

Mijn dochter zou stage lopen in Malta en Yvo heeft daarvoor een onderkomen geregeld.
Maar ze zat er nog geen twee weken of ze moest door de CoronaCrisis alweer naar huis.
Ook in deze moeilijke situatie heeft Yvo mijn dochter en ons goed bijgestaan en geholpen.
Dank voor je hulp en we zouden je zo weer inschakelen voor een volgende keer!

M. van Noppen

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over Yvo. Het contact over de woonruimte was erg duidelijk en ik was goed voorbereid. Ik heb een superleuke tijd gehad op Malta, en ik had hele leuke huisgenootjes! De huisbaas was ook heel vriendelijk en makkelijk te bereiken. Ik kan het regelen van woonruimte via Yvo dus zeker aanraden!

Andrea Dijkstra

Super!

In 2019 heb ik dankzij Yvo in een heel fijn huis gewoond tijdens mijn stage van 5 maanden. Yvo is erg betrokken en duidelijk in zijn communicatie. Het huis zat tien minuten lopen vanaf mijn stage in Birkirkara, dus dat was ideaal. Niet alleen vooraf stond Yvo altijd klaar om vragen te beantwoorden, maar ook tijdens mijn verblijf was hij altijd te bereiken op WhatsApp.

Mede dankzij Yvo heb ik een top tijd gehad in Malta, daarom zou ik Mijn Malta Stage zeker aanraden!

Linde

Linde

Echt een aanrader!

Voor mijn buitenlandse stage naar Malta had ik uiteraard een plek nodig waar ik kon verblijven. ik vond het zelf nog best lastig om een goede plek te vinden dus ben ik in contact gekomen met Yvo. Yvo was vanaf het begin al erg actief en zocht veel contact met mij op voor het ideale verblijf.

Toen mijn kamer was gevonden en de borg was overgemaakt hoefde ik alleen nog maar mijn vliegticket te boeken. In de loop van de tijd werden de corona maatregelen steeds strenger en besloot mijn studie de stage te cancelen. Dit was natuurlijk onwijs teleurstellend.

De borg die ik had betaald voor de kamer was ik hoogstwaarschijnlijk kwijt omdat de eigenaar dit als reservering kosten zag. Doordat Yvo toch nog zijn best deed om die borg terug te krijgen heb ik deze uiteindelijk ook terug gekregen.

Om een lang verhaal kort te maken. Yvo kijkt niet alleen vanuit het zakelijk perspectief maar ook zeker vanuit menselijk perspectief. Zeker een aanrader!

Guus van der Meijden

Schrijf een review!

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht veld

Wat is je volledige naam?
Wat is je eMail adres?
Een titel voor je review
Wat vind je van MijnMaltaStage?

Contact

Heb je vragen over stage lopen op Malta? Wil je iets vertellen of een ervaring delen? Op zoek naar een fijne woonplek op Malta?

Blijf op de hoogte...

Stel hier je vraag of opmerking...

4 + 1 =