Op Malta is voor iedereen wel wat te beleven en dat geldt zeker ook voor jongeren. Als jij gaat stage lopen of op vakantie gaat naar Malta ga je de tijd van je leven tegemoet, want op deze prachtige eilanden hoef je je nooit te vervelen. Wat voor type ben jij? Of je nou houdt van echte actieve activiteiten, of van lekker even helemaal niets doen: op Malta kan het allemaal.

Wie graag wel eens een avondje gaat stappen, moet echt een keer in Paceville geweest zijn. Dit plaatsje staat bekend om haar bruisende nachtleven en ook veel toeristen komen daarom hier naartoe. Disco’s, pubs, restaurants, een bowlingbaan en een bioscoop zijn maar een paar voorbeelden van wat je hier kunt vinden, en dat allemaal op loopafstand van elkaar.

Houd je ervan om actief bezig te zijn en wil je graag uitdagende sporten proberen? In Mellieha vind je ontelbaar veel watersport mogelijkheden. Je kunt bij sommige hotels zelfs bij hun eigen zeilschool lessen volgen. Ook in Qawra en St Paul’s Bay vind je zulke hotels met sportfaciliteiten, zoals tennisbanen. Uiteraard kun je in deze plaatsjes meer dan alleen sporten, zoals naar de film gaan of live muziek luisteren in één van de gezellige barretjes.

Natuurlijk is je stageperiode ook het ideale moment om even helemaal niks te doen. Het kleinere eiland van de drie bewoonde eilanden heet Gozo. Hier kun je onder andere diepzeeduiken, snorkelen en natuurlijk gewoon lekker bij het zwembad liggen.
Malta is de ideale stage en vakantiebestemming voor jongeren, want er is elke dag wel wat te doen en je kunt overal snel en gemakkelijk komen op deze kleine, sfeervolle eilanden.