Reviews

Mijn Malta Stage

Super geregeld!

Het akkoord voor een zomerstage op Malta voor mijn zoon kwam pas op het allerlaatste moment. Op afstand een geschikte woonplek vinden bleek niet eenvoudig: je kent de lokale woonmarkt niet, weet niet in welke buurt je wel/niet moet zitten en welke instantie je wel/niet kunt vertrouwen. Toen ik online de site van Yvo Hesselman tegenkwam heb ik meteen contact gelegd. Yvo reageerde snel; en dat doet hij altijd is onze ervaring! Hij is eenvoudig te bereiken via Whatsapp, email en mobiel; kent de lokale markt en buurten heel goed. Het was snel geregeld en dat gaf enorm veel rust!! Yvo heeft het hele proces begeleid, en het was gelukkig niet nodig om vooraf naar Malta af te reizen. Tijdens de stage hebben we, naast prettig contact met de eigenaar, ook altijd Yvo makkelijk kunnen bereiken voor praktische zaken zoals internet/tv-aansluiting etc. Kortom: Yvo is zeker het overwegen waard als je een stage gaat doen op het mooie warme Malta.

Anthon van Dijk

Flexibel en makkelijk

Ik ben voor stage 14 weken naar Malta gegaan, waar ik een hele leuke tijd heb gehad. Er is veel te doen in Malta voor studenten, zoals: mooie stranden, leuke dorpjes, boottochten en natuurlijk het uitgaan. Via Yvo heb ik een appartement kunnen regelen, helaas kwam ik na een week erachter dat het niet goed te reizen was naar mijn stage. Ik heb Yvo hierover gebeld en nog dezelfde dag heeft hij een ander appartement, op een gunstigere locatie, voor mij kunnen regelen. Ik heb een hele leuke tijd gehad en dit komt mede doordat Yvo snel heeft gehandeld toen ik een andere kamer nodig had.

Eric

Betrouwbaar, kwaliteit en persoonlijke aandacht

Yvo is een zeer betrouwbare makelaar mijn ervaring met hem is dat hij ons zeer goed op de hoogte bracht van alle ontwikkelingen omtrent de woning. Hij was snel met zijn voorstellen voor een appartement. Wat hij belooft en zegt komt hij na! Daarnaast vroeg hij meerdere malen hoe het ging met ons en of alles in orde was. Dit gaf mij een zeer fijn en vertrouwd gevoel. Hij is zeer aan te raden omdat, hij goed weet met wie hij je in contact zal brengen en wat hij je zal laten zien is zeker van goede kwaliteit!

Carmen Arens

Betrouwbaar, flexibel en denkt met je mee

Yvo heeft zijn uiterste best gedaan om op korte termijn geschikte en betaalbare huisvesting te vinden voor mijn zoon die ruim 2 maanden stage liep in Sliema. Geen moeite was Yvo teveel en het contact , via whatsapp, was snel, duidelijk en aangenaam. Mijn zoon heeft een fijn verblijf gehad. Aanrader!

Patricia

Betrouwbaar en altijd beschikbaar

Wij zijn 4 maanden naar Malta geweest voor stage. We hebben een hele leuke en leerzame tijd gehad. Via Yvo hebben we een appartement kunnen regelen. We hadden van te voren aangegeven wat we graag wilde. Dat hebben we dan ook in ons appartement gekregen. Tijdens onze stage op Malta hebben we altijd Yvo kunnen bereiken als er iets was of als we iets wilde weten.

Emma & Simone

Mijn Malta, Mijn woning

Ik ben 4 maanden naar Malta geweest, hierbij had ik Yvo ingeschakeld als makelaar. Ik was laat met het regelen van mijn stage en had dus gedacht dat ik in een matige woning zou komen, hier had ik me dus ook al op voorbereid. Yvo heeft ontzettend zijn best gedaan om mij in een super fijn en warm gastgezin te plaatsen met nog een Nederlands meisje. Ik heb me oprecht 4 maanden lang thuis gevoeld en heb geen enkele klachten gehad. Yvo heeft regelmatig contact gezocht om te vragen hoe het ging en of alles naar wens was. Ik kan Yvo aan iedereen aanraden ! Nogmaals bedankt voor de fijne woning !

Pleun Huijers

Een aanrader!

Alles geregeld behalve een verblijf. Voor 16 weken met zijn 3en naar Malta maar we hebben wel onderdak nodig, het liefst een appartement voor ons alleen en ieder een eigen kamer. Dat was voor Yvo geen probleem. Gelijk toen ik op de website kwam een mail gestuurd naar Yvo met onze situatie en wat hij voor ons kan betekenen. Diezelfde avond nog een reactie gehad en gelijk een datum geprikt voor een Skype gesprek. Tijdens het Skype gesprek allerlei algemene informatie gekregen van Yvo en hebben we onze wensen kunnen delen. Hij ging voor een appartement zoeken met 3 slaapkamers en voor rond 1200,- euro. Week later kregen we een appje en allerlei foto’s doorgestuurd van een appartement. Wij waren erg te spreken over het appartement en daar hebben wij onze stage periode de afgelopen 16 weken ook doorgebracht. Vriendelijk opgewacht bij het appartement en als we Yvo nodig hadden op Malta was hij er ook altijd! Een aanrader!

Keone

Een aanrader!

Wij hebben 5 maanden stage gelopen in een hotel op Malta. Hierbij hadden wij Yvo ingeschakeld voor een appartement. Hij ging meteen aan de slag en hij kwam al gauw met een heel goed appartement. Alles ging netjes en betrouwbaar, en de communicatie was top! Voor iedereen die in Malta wil wonen is dit echt een aanrader!

Leanne & Luca

Super ervaring!

Voorafgaand aan mijn stage in Malta heb ik Yvo benaderd om mij te helpen bij het zoeken naar huisvesting. Aangezien ik totaal geen verstand heb van deze zaken en het eiland was deze hulp dus ideaal!
Het contact met Yvo is altijd heel makkelijk en hij zorgt er altijd voor dat je tevreden bent. Tijdens mijn verblijf vroeg Yvo ook geregeld of alles naar wens is en doet hij er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Kortom een super ervaring die ik iedereen kan aanraden!

Eefje Vermey

in 1 woord geweldig

Ik kwam 6 maanden in Malta stage lopen. ik had een bericht gepost op Facebook dat ik op zoek was naar een appartement. binnen een paar uur reageerde Yvo en 2 dagen later had ik mijn huis contract getekend. het huis zelf was zeer netjes, schoon en een zeer lieve huisbaas (Suzanne). ze onthaalde met warm welkom en stond altijd voor me klaar. Ik kan niks anders zeggen dan dat alles uitstekend geregeld was. Ik zou zowel Yvo als Suzanne aanraden.

Twan Beurskens

Perfect!

Ik ben voor 5 maanden in Malta geweest. Omdat ik er nog nooit geweest was, had ik daar ook geen connecties tot het zoeken van een woonplek. Hiervoor had ik wat research gedaan, en kwam ik al snel bij Yvo terecht. We hadden een Skype-gesprek en Yvo heeft daarna een spiksplinternieuw appartement in elkaar gezet, en heb niks te klagen gehad. Waren er problemen? Binnen een paar dagen heeft Yvo er alles aan gedaan, om deze problemen op te lossen.

Kortom; AANRADER
*****

Rik Korevaar

stage malta

Ik ben Maurits en heb een 5 maand lange stage gedaan op Malta. Na mijn eerste paar weken op dit mooie eiland wou ik verhuizen omdat ik niet in een goed huis zat (zelf geregeld via Facebook).
Yvo heeft mij in een week tijd uit de brand geholpen en mij een prachtig appartement in Sliema aangeboden dat ik maar al te graag aan nam. hiernaast leverde hij een top service en checkte af en toe in of alles goed ging.
Ik zou zeggen het is een aanrader om via hem een kamer ter regelen.

Maurits Leunge

Erg goed bevallen!

Super goed geregeld en veel plezier gehad! Zou het zeker aanraden

M

Betrouwbaar, geïnteresseerd en altijd beschikbaar

16 weken liep ik stage op het mooie Malta. Een goede huisvesting is dan niet geheel onbelangrijk. Yvo kwam direct erg vertrouwelijk en eerlijk over op mij, mijn mening is na al deze tijd hierover niet veranderd. Yvo heeft mij aan de voor mij ideale kamer geholpen en is van begin af aan hier erg helder in geweest. Ik ben super geholpen aan mijn plekje. Ook tijdens mijn verblijf in Malta was Yvo altijd beschikbaar. Mocht ik nog een keer voor een langere tijd naar Malta gaan, dan klop ik zeker weer bij Yvo aan!

Kim van den Heuvel

Zeker een aanrader

Was voor 5 maanden in Malta vanwege mijn stage, heb mijn appartement via Yvo geregeld. Alles was super goed geregeld en eventuele vragen/problemen werden goed beantwoord/ opgelost. Zeker een aanrader!

Aashna

Schrijf een review!

Verplicht veld

Wat is je volledige naam?
Wat is je eMail adres?
Een titel voor je review
Wat vind je van MijnMaltaStage?

Contact

Heb je vragen over stage lopen op Malta? Wil je iets vertellen of een ervaring delen? Op zoek naar een fijne woonplek op Malta?

Blijf op de hoogte...

Stel hier je vraag of opmerking...

14 + 14 =