Reviews

Mijn Malta Stage

Alert en positief

DickMylene

Ik heb Yvo leren kennen als een erg alerte en positief mens die luistert naar wat je zoekt en daarmee actief bezig gaat!

Dick

Het overwegen waard

Het akkoord voor een zomerstage op Malta voor mijn zoon kwam pas op het allerlaatste moment. Op afstand een geschikte woonplek vinden bleek niet eenvoudig: je kent de lokale woonmarkt niet, weet niet in welke buurt je wel/niet moet zitten en welke instantie je wel/niet kunt vertrouwen. Toen ik online de site van Yvo Hesselman tegenkwam heb ik meteen contact gelegd. Yvo reageerde snel; en dat doet hij altijd is onze ervaring! Hij is eenvoudig te bereiken via Whatsapp, email en mobiel; kent de lokale markt en buurten heel goed. Het was snel geregeld en dat gaf enorm veel rust!! Yvo heeft het hele proces begeleid, en het was gelukkig niet nodig om vooraf naar Malta af te reizen. Tijdens de stage hebben we, naast prettig contact met de eigenaar, ook altijd Yvo makkelijk kunnen bereiken voor praktische zaken zoals internet/tv-aansluiting etc. Kortom: Yvo is zeker het overwegen waard als je een stage gaat doen op het mooie warme Malta.

Anthon van Dijk

Flexibel en makkelijk

Ik ben voor stage 14 weken naar Malta gegaan, waar ik een hele leuke tijd heb gehad. Er is veel te doen in Malta voor studenten, zoals: mooie stranden, leuke dorpjes, boottochten en natuurlijk het uitgaan. Via Yvo heb ik een appartement kunnen regelen, helaas kwam ik na een week erachter dat het niet goed te reizen was naar mijn stage. Ik heb Yvo hierover gebeld en nog dezelfde dag heeft hij een ander appartement, op een gunstigere locatie, voor mij kunnen regelen. Ik heb een hele leuke tijd gehad en dit komt mede doordat Yvo snel heeft gehandeld toen ik een andere kamer nodig had.

Eric

Betrouwbaar, kwaliteit en persoonlijke aandacht

Yvo is een zeer betrouwbare makelaar mijn ervaring met hem is dat hij ons zeer goed op de hoogte bracht van alle ontwikkelingen omtrent de woning. Hij was snel met zijn voorstellen voor een appartement. Wat hij belooft en zegt komt hij na! Daarnaast vroeg hij meerdere malen hoe het ging met ons en of alles in orde was. Dit gaf mij een zeer fijn en vertrouwd gevoel. Hij is zeer aan te raden omdat, hij goed weet met wie hij je in contact zal brengen en wat hij je zal laten zien is zeker van goede kwaliteit!

Carmen Arens

Betrouwbaar, flexibel en denkt met je mee

Yvo heeft zijn uiterste best gedaan om op korte termijn geschikte en betaalbare huisvesting te vinden voor mijn zoon die ruim 2 maanden stage liep in Sliema. Geen moeite was Yvo teveel en het contact , via whatsapp, was snel, duidelijk en aangenaam. Mijn zoon heeft een fijn verblijf gehad. Aanrader!

Patricia

Schrijf een review!

Verplicht veld

Wat is je volledige naam?
Wat is je eMail adres?
Een titel voor je review
Wat vind je van MijnMaltaStage?

Contact

Heb je vragen over stage lopen op Malta? Wil je iets vertellen of een ervaring delen? Op zoek naar een fijne woonplek op Malta?

Blijf op de hoogte...

Stel hier je vraag of opmerking...

9 + 10 =